Recent Posts

[slo] Pojoč porod: čutni glas ženskosti


Izkustvena delavnica je namenjena ženskam vseh starosti in vseh oblik poklicnega in življenjskega udejanjanja. V sklopu delavnice so še posebej obravnavane teme materinstva, plodnosti, spočetja, poroda, spolnosti, užitka ter sestrstva ter njihovo življenje in izkušanje skozi glas.

V sklopu delavnice se bomo naučile:

- kako se pomiriti s prednicami; - kako se pomiriti z lastnim glasom; - kako se pomiriti z lastnim spolnim telesom; - očistiti ušesa neprijetnih besed in nadležnih vsebin; - ločiti koristne obrede od škodljivih; - uriti glas in telo, da bosta ustvarjala lepoto; - moči izrekanja; - utelesiti glas in čustva; - plesati osvobojene vseh zavor; - ustvarjanja preprostih obredov (kako ravnati, ko ne vemo, kaj nam je storiti - kar nam lahko še posebej koristi pri porodu); - zdravilnosti skupinskega petja; - več preprostih napevov v različnih jezikih; - snovati osebne obrede; - odrešilnih pesnitev, s katerimi ustvarjamo boljši vsakdan in ohranjamo svojo človeškost; - ustvarjanja sestrstva in krogov; - izražati lastno moč skozi glas in telo; - doseči vibriranje yoni (vulve, nožnice, ščegetavčka, maternice, jajcevoda, fimbrij ...).

Delavnica bo potekala v manjši skupini, zato je število mest omejeno.

Višina prispevka: 200 eur + DDV

Za tiste, ki so v programu obporodnega spremljanja pri Kseniji Malii Leban (FB Rojenica - Od spočetja do starševstva), velja 20-odstotni popust.

Za tiste, ki so se v preteklosti udeležile obrednih rdečih šotorov pri Kseniji Malii Leban (FB Rojenica), velja 10-odstotni popust.

V zvezi z morebitnimi vprašanji in prijavami pošljite zasebno sporočilo na: - FB Rojenica - Od spočetja do starševstva ali - FB Rojenica.

Search By Tags
Archive

SINGING BIRTH From Your Voice to Your Yoni

BLOG

CONTACT
WHERE TO FIND ME

For information write to:

singingbirth@gmail.com

348497398

SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER
Per la newsletter in ITALIANO clicca QUI
For the newsletter in ENGLISH, click HERE
FOLLOW ME
  • Facebook Clean
  • Twitter Clean
  • LinkedIn Clean
  • YouTube Clean

© 2020 by ELENA SKOKO